Dynamics C5

Microsoft Dynamics C5 2016 er anden version af et helt nyt økonomisystem baseret på den velafprøvede og robuste NAV-teknologi.

Der er dog ikke "kun" tale om en Dynamics NAV (der tidligere var kendt under navnene Navision og Navigator).


Dynamics C5 er specielt tilpasset til dig og din mindre danske virksomhed og er derfor målrettet til at hjælpe dig i gang med effektiv økonomistyring. Er du nystartet iværksætter eller driver en veletableret lille virksomhed er Dynamics C5 helt klart dit rigtige valg!
 

Klik her og se hvad Dynamics C5 kan - vi har gjort små danske instruktionsvideoer klar til dig her! 

 

 
Klik her! og prøv Dynamics C5 helt gratis og uforpligtende

 

Lidt om historien: D. 02.09.2013 blev det officielt udmeldt fra Microsofts side at Dynamics C5 fra version 2014 vil blive baseret på samme teknologi som Dynamics NAV. Det betyder at C5 skifter grundlæggende teknologi og udseende - og supporten af den forældede teknologi fra Klassisk Dynamics C5 version 2012 og tidligere, ophører i 2018. Læs evt. mere på vores FAQ om emnet ved at klikke her!

 

Den nye Dynamics C5 er en rigtig stor fordel for dig som virksomhedsleder. Vælger du Dynamics C5 kommer der til at gå mange år før du igen skal bruge ressourcer på at skifte økonomisystem.
Med Dynamics C5 kan du roligt vækste din virksomhed til en koncern med flere selskaber og flere hundrede brugere. Du bliver ganske enkelt på det samme system, men skifter blot licens og begynder at bruge de funktioner du har brug for undervejs.

 

Dynamics C5 kan udvides op til tre brugere og de kan føre det antal regnskaber du ønsker. Den har ingen databasebegrænsning eller begrænsning i antal regnskaber - og selvom startpakken har en transaktionsbegrænsning på 2.500 pr. år pr. regnskab, er den begrænsning let at slippe af med når behovet opstår.
Er tre brugere ikke nok - eller ønsker du yderligere funktionalitet fra NAV-programpakken du allerede har installeret? Ja så skifter du blot din Dynamics C5 licens ud med en Dynamics NAV licens - programmet er helt det samme, og du og dine medarbejdere skal derfor ikke lære noget nyt eller ændre forretningsgangen!
...og med NAV licensen kan du vokse til flere hundrede medarbejdere - og langt ud over Danmarks grænser! NAV findes nemlig på mange sprog - både europæiske sprog og sprog udenfor EU. 

 

Du kan læse mere om indholdet i den nye C5 folder:


 


 

 

Dynamics C5 prisliste pr. 1. januar 2016

 Pr. måned

1, 2 eller 3 navngivne bruger(e), leje pr. bruger, pr. måned
Inkl. max 2.500 transaktioner pr. regnskab pr. år

Se under Hosting
1 eller 2 ekstra brugere til din revisor og/eller Systemconnect-support
Se under Hosting
Ubegrænsede antal transaktioner pr. år
Se under Hosting


Alle priser er ekskl. moms og levering.
Der tages forbehold for fejl, pris- og specifikationsændringer.
 

 

SystemConnect ApS | Dam Enge 8 | 3660 Stenløse | Tel 47 17 00 18 | Fax 31 73 20 83 | sc@systemconnect.dk