Profil

Systemconnect ApS er et konsulenthus der forhandler økonomisystemerne Dynamics C5 og Dynamics NAV (Navision), samt Dynamics CRM. Som Microsoft Certified Business Solutions Partner løser vi i relation til disse systemer, alle opgaver fra tilbudsgivning, installation, projektstyring, tilpasning/udvikling og aflevering af den færdige løsning, samt driftsstøtte, kursus og oplæring.

I Systemconnect stopper vi ikke når løsningen er leveret - Vi gør en dyd ud af at have et længerevarende "forhold" til vores kunder, hvoraf mange er blevet serviceret af os i mere end 10 år

Det har altid været vores målsætning at fremstå som en kundeorienteret virksomhed, hvor vores kunder og samarbejdspartnere er 100% tilfredse med de faglige kompetencer vi besidder og de ydelser vi leverer.
Vi tilstræber en stærk personlig og tillidsfuld relation til vores kunder, der altid skal føle sig værdsat og vide, at de er vigtige for os.

Vi betragter det i alle tilfælde som en udfordring at finde den rigtige, mest fremtidssikrede og effektive løsning til den enkelte kunde, også selvom det nogle gange indebærer, at vi må gå ekstra langt for at opnå det kvalitets- og funktionsmæssige niveau vi stræber efter.

Som professionel spiller på markedet har Systemconnect udviklet en række gennemtestede tillægsmoduler til C5, NAV og CRM - og vi forøger derved vores kunders effektivitet og resulterer i store besparelser af både  tid og penge.

Hos Systemconnect siger vi:
At få en ny kunde - er godt, at beholde kunden - er bedst!

Systemconnect

SystemConnect ApS | Dam Enge 8 | 3660 Stenløse | Tel 47 17 00 18 | Fax 31 73 20 83 | sc@systemconnect.dk